Skip to main content

Foglalj Tour de Zalakaros kedvezménnyel szállást az eseményünkre. 2024-ben is várnak Zalakaros szállodái a zalai dombok lankáin. Hotel Karos Spa****, Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

 

Hotel Karos Spa**** a környék legnagyobb wellness birodalmával, tágas, felújított szobáival, gasztronómiai kalandokkal és megújult belső terekkel várja vendégeit az őszi időszakban is! A Tour de Zalakaros verseny hétvégéjén 15% kedvezményt biztosítunk a közvetlenül a szállodánál foglaló vendégek részére.
Részletek ide kattintva >>

 

A szálláshely 15% kedvezményt ad a Mapei Tour de Zalakaros indulóinak. A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy-és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégeink a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen, gyorsan, gondtalanul sétálhatnak át a fürdő épületébe. Pihenj, csobbanj, élvezd az ízeket és töltődj fel élményekkel a Park Inn Zalakarosban! MAPEI2024 promóciós kód használatával vehető igénybe a kedvezmény!
Részletek ide kattintva >>