Skip to main content

Akciós szállások

2024-es akciós szállásajánlatok

Hotel Karos Spa****

Hotel Karos Spa**** a környék legnagyobb wellness birodalmával, tágas, felújított szobáival, gasztronómiai kalandokkal és megújult belső terekkel várja vendégeit az őszi időszakban is! A Tour de Zalakaros verseny hétvégéjén 15% kedvezményt biztosítunk a közvetlenül a szállodánál foglaló vendégek részére.

Részletek

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****

A szálláshely 15% kedvezményt ad a Mapei Tour de Zalakaros indulóinak. A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy-és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégeink a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen, gyorsan, gondtalanul sétálhatnak át a fürdő épületébe. Pihenj, csobbanj, élvezd az ízeket és töltődj fel élményekkel a Park Inn Zalakarosban! MAPEI2024 promóciós kód használatával vehető igénybe a kedvezmény!

Részletek

Art Hotel***

Az Art Hotel*** Zalakaros  3 szintes, liftes, családias szálloda a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 200 méter távolságra, csendes zöldövezetben található. Az évről évre folyamatosan megújuló 44 szobás szálloda egész évben várja a gyógyulni, kikapcsolódni, sportolni vágyókat  és különös tekintettel a Mapei Tour de Zalakaros indulóit. MAPEI2024 promóciós kód használatával igénybe vehető kedvezmény a résztvevőknek -15%

Részletek