Skip to main content

Az idei évben új vállalattal színesedik a Tour de Zalakaros támogatóinak palettája

A Villtek Kft. nagykanizsai alapítású, második generáció által egyre eredményesebben működtetett családi vállalkozás. Sokéves épületvillamossági és biztonságtechnikai tevékenysége során megszerzett tudás és tapasztalat kamatoztatásával országszerte bővül elégedett partnerei száma az intézményi, vállalati és az egyéni megrendelők körében egyaránt. Ma már a cégcsoport leányvállalatai az építőipar teljes spektrumát lefedik.

„Egy életmódváltással a hátam mögött, a saját bőrömön tapasztalom nap, mint nap, mennyit emel az életminőségen a rendszeres testmozgás, főleg ha ez a természetben történik. Vállalatunk amellett, hogy üzleti tevékenységét mindig felelősségteljesen végzi, erkölcsi kötelességének érzi szűkebb, és tágabb környezetének támogatását.” – nyilatkozta Horváth Lajos főtámogató, a Villtek Csoport ügyvezetője és tulajdonosa.

A Villtek Csoport és partnere a KNYSA Kitchen and Bar jóvoltából minden vasárnapi indulónk 50%-os kedvezményre jogosult, amit a rendezvénytéren lévő KNYSA sátornál válthat be egy, kifejezetten bringásoknak kidolgozott receptúra alapján összeállított KNYSA Pasta Boxra.