Bemutatjuk a MAPEI Tour de Zalakaros vadonatúj rendezvényközpontját

Egy kőhajításnyira van a megszokottól. Minőségben és megjelenésben mégis fényévekre tőle.

A hangulatos kis főtér, amit a Zala megyei fürdőváros kapcsán már tizenháromszor használtunk a Tour de Zalakaros rendezvényközpontjának, 2021-től elköszön. Új helyre költözünk, egy “palotába”!  Nincs messze az előző központtól, éppen csak Gyógyfürdő tér túloldalán, a korábbi sportpálya helyén.

A csaknem 3000 fő befogadására alkalmas, nemrégiben átadott új zalakarosi rendezvénytéren kialakítottak egy látogatóközpontot, óriás színpadot, street food bisztrósort, rengeteg mellékhelységet, szökőkutat, térkővel borított sétányt és egy elég nagy parkolót. Mindez a mienk, kerékpárosoké lesz egy hosszú hétvégére. Az ország legigényesebb és legmodernebb kerékpáros eseményközpontjával várunk szeptember 24-26. között.

Mindent egy helyen koncepció

A korábbi években sokszor arra kényszerültünk, hogy a rendezvény hétvége futamait különböző helyeken tartsuk meg. Ennek most vége, 2021-től minden egy helyen lesz! A nevezési központ (ahol a rajtcsomagokat átvehetitek), a 30 méter hosszú üvegfallal ellátott látogatóközpont belső termében kap helyet. Színházterem minőség.

Közvetlenül a látogatóközpont bejáratánál elhelyezünk egy ruhatár rendszerben működő, szuper biztonságos bringatárolót (azaz sorszámozott helyre rakjuk be a bringádat és kapsz cserébe egy sorszámot). Szóval csak odagurulsz a látógatóközponthoz, leadod a bringát és már mehetsz is nevezni vagy használni a nagyszínpad mögött található 36 darabos mellékhelység egyikét. Minden vadonatúj, modern és igényes. És a bringádat nem kell féltened!

Apropó nagyszínpad. Lehet, hogy egy háromhetes körversenyen sincs ekkora? A giga méretű színpad és a hozzá tartozó prémium minőségű hangtechnika helyet ad majd a MAPEI Tour de Zalakaros hétvége összes futamának eredményhirdetéséhez (kivéve a céges csapatversenyt, melynek eredményeit továbbra is egy exkluzív gálavacsora keretében hirdetjük ki a Mendan Hotel-ben).

Térjünk rá a további kényelmi funkciókra. A rendezvényközpont mellett közvetlenül több száz autót tudunk leparkoltatni, így akár gyalog, akár kerékpárral azonnal elérhető lesz minden létesítményünk. A családtagokra is gondoltak a karosiak, a park területét felnőtt fitnesz eszközökkel, új játszótéri elemekkel, valamint futópályával bővítették. Ráadásul az egyik közönségkedvenc számot, a szombat délutáni gyerekversenyt is az új központ parkjában rendezzük, így tényleg mindent egy helyre hoztunk össze nektek!

Közvetlenül a nevezési központ mellett kapott helyet mintegy 15 street food bisztró bódéja is és további apróságokat árusító bódék. Bőven lesz választék ételben és italban is. Eseményünk idén is bővelkedik majd kiállítókban, őket a nagyszínpaddal szemben és a kisebb árusító bódéknál találhatjátok a hétvége során.

Szóval szökőkút, napsütés, kürtös kalács, ingyenes belépő a zalakarosi gyógyfürdőbe (a rajtszámoddal), rengeteg értékes nyeremény és sok hátszél. Ezekkel várunk!

További információ és nevezés a futamokra: www.tourdezalakaros.hu

Menü