Fontos és hasznos infók a 2021-es MAPEI Tour de Zalakaros résztvevőinek

Kedves Résztvevőink!

Hasznos, fontos infók a hétvégi MAPEI Tour de Zalakarosra (lejutás, rajtszám átvétel, parkolás, nevezés, útközben, program, stb.)

Ezúton szeretnénk néhány hasznos és közérdekű információt megosztani veletek a 2021.09.24-25-26-án sorra kerülő MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros hétvégével és annak lebonyolításával kapcsolatosan. Kérjük, amennyiben részt vesztek az eseményen, olvassátok el végig, figyelmesen az alábbi leírást.

 Hogyan tudok még indulni, ha eddig nem neveztem?

A szombati Zobori Kid’s Ride gyerekversenyre (09.25.) és a vasárnapi (09.26.) 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton családi futamra, a 60 km-es Villtek országúti teljesítménytúrára és 137 km-es Spirit Auto – ŠKODA országúti maratonra a helyszínen tudtok még nevezni.

A szombati (09.25.) Szabadics Ride – Company Challenge céges csapatversenyre már lezárult a nevezés, a helyszínen erre már nincs lehetőség.

Helyszíni nevezés: 2021.09.24. pénteken 16’00-19’00, 2021.09.25. szombaton 10’00-19’00, 2021.09.26. vasárnap 08’00-09’30 között a Karos Korzó új rendezvényközpontjában (üvegépület).

Kérünk mindenkit, a nevezési díjat lehetőség szerint pontosan fizesse, a nagy címletű pénzeket kerüljük, ez is gyorsíthatja a rajtszám kiadást. A helyszíni nevezést csak készpénzben lehet fizetni!

Részletes programerv:

Lásd itt: https://tourdezalakaros.hu/mapei-tour-de-zalakaros-2021-reszletes-programterv-es-rendezvenyterkep/

Érkezés a helyszínre, parkolás:

A Budapest felől az M7-es autópályán érkezőknek a 189-es km kőnél a zalakarosi kijárót kell figyelni, innen Zalakomáron keresztül, kb. 10 km a városka és ez végig szerepel is a táblákon.

A térképen P1, P2, P3 feliratokkal jelzett parkolók közül mindegyik ingyenes.  Figyeljétek ezzel kapcsolatban a parkolókba vezető táblázásokat, a szervezők irányítását és kérjük tartsátok be a parkoltató kollégák kéréseit.

A  P2 parkolóban lesz WC és mobil kézmosó is, a P1 és P3 parkoló pedig közvetlenül mosdóblokokk mellett van.

Hol vegyem át a rajtcsomagom/nevezésem?

Az előnevezetteknek szóló rajtcsomagok és a helyszíni nevezések 2021.09.24. pénteken 16’00-19’00, 2021.09.25. szombaton 10’00-19’00, 2021.09.26. vasárnap 08’00-09’30 között a Karos Korzó rendezvényközpontjában (új üvegépület) vehetőek át .

A helyszínen figyeljétek a nevezéssel kapcsolatos eligazító táblákat, a helyszíni nevezők és az előnevezők a Nevezési központban két külön blokkban lesznek. Kérjük, mindenki figyelje a táblákat és a megfelelő sorba álljon, meggyorsítva ezzel a rajtszám átvételt. Ha másik sorba állsz be, ott nem fogjuk tudni odaadni a rajtszámodat, ezért könnyítsd meg mindkét fél dolgát és nézd meg a függelékeket, mielőtt sorba állsz.

Akinek bármilyen problémája van a nevezésével (nincs a listán, nem látjuk hogy befizetett, átnevezne, stb.) kérjük fáradjon a Problémás/VIP nevezés pultokhoz.

Mindenkinek javasoljuk a pénteki vagy szombati rajtszám átvételt, így a vasárnapi indulás előtt közvetlenül már nem kell ezzel foglalkozni és vélhetően a sorban állás is kisebb lesz ezeken a napokon.

Kerékpár depózás a rajtcsomag átvétel/nevezés idejére:

A Karos Korzó rendezvényközpontja (új üvegépület) bejáratánál őrzött kerékpártárolót helyezünk el. A kerékpárokat az üléscsőnél fogva fogjuk egy kordoncsőre felakasztani, semennyire nem sérül meg a kerékpár, nyugodtan beadhatod a 2 milliós bringádat is!. A tároló ruhatár rendszerben működik, a kerékpárod kap egy számot és te is megkapod ugyanezt a számot, ezzel tudod majd kivenni a bringádat, amikor végeztél. Abszolút biztonságos és kényelmes.

Csomagmegőrzés:

A rendezvény hétvégéje során a Nevezési központban csomagmegőrzőt is biztosítunk, ahol lehetőség lesz kisebb csomagok elhelyezésére. A csomagok beadásához/kivételéhez személyi igazolvány bemutatása szükséges.

Menü