Fontos infók a Tour de Zalakaros nevezőinek!

Kedves Versenyzőink!

Hasznos, fontos infók a hétvégi MAPEI Tour de Zalakarosra (lejutás, rajtszám átvétel, parkolás, nevezés, útközben, program, stb.)

Ezúton szeretnénk néhány hasznos és közérdekű információt megosztani veletek a 2019.06.21-22-23-án sorra kerülő MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros hétvégével és annak lebonyolításával kapcsolatosan. Kérjük, amennyiben részt vesztek az eseményen, olvassátok el végig, figyelmesen az alábbi leírást.

 Hogyan tudok még indulni, ha eddig nem neveztem?

A szombati (06.22.) Szabadics Ride – Company Challenge céges csapatversenyre már lezárult a nevezés, a helyszínen erre már nincs lehetőség.

A szombati gyerekversenyre és a vasárnapi (06.23.) 33 km-es családi futamra, a 60 km-es Villtek országúti teljesítménytúrára és 137 km-es Bike Style országúti maratonra a helyszínen tudtok még nevezni. Helyszíni nevezés: 2019.06.21. pénteken 16’00-19’00, 2019.06.22. szombaton 10’00-19’00, 2019.06.23. vasárnap 08’00-09’30 között
a Zalakarosi Fürdő Északi bejárat előtti nevezési központban.

Kérünk mindenkit, a nevezési díjat lehetőség szerint pontosan fizesse, a nagy címletű pénzeket kerüljük, ez is gyorsíthatja a rajtszám kiadást. A helyszíni nevezést csak készpénzben lehet fizetni!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ide kattintva letöltheted a térképet

Érkezés a helyszínre, parkolás:

A Budapest felől az M7-es autópályán érkezőknek a 189-es km kőnél a zalakarosi kijárót kell figyelni, innen Zalakomáron keresztül, kb. 10 km a városka és ez végig szerepel is a táblákon.

A javasolt parkoló Sport utcában helyezkedik el, nagy és ingyenes, ez a P1-es parkoló a képen. A város belterületén mindenhol ingyenes a parkolás (kivéve a szállodák tulajdonában lévő parkolókat). Amennyiben a P1 parkoló betelne, a Gyógyfürdő tér mögött, a Mendan Hotel előtt van még lehetőség parkolni, a térképen ez a P2. Figyeljétek ezzel kapcsolatban a szervezők irányítását és kérjük tartsátok be a parkoltartó kollégák kéréseit.

Mind a P1, mind a P2 parkolóban lesz WC és mobil kézmosó is.

Hol vegyem át a rajtcsomagom, ha előneveztem ?

Az előnevezetteknek szóló rajtcsomagok 2019.06.21. pénteken 16’00-19’00, 2019.06.22. szombaton 10’00-19’00, 2019.06.23. vasárnap 08’00-9’30 között
a Zalakarosi Fürdő Északi bejárat előtti Nevezési központban átvehetők.

A Szabadics Ride nevezői a rajtcsomagjukat pénteken a Nevezési Központban tudják átvenni, szombaton pedig a Gyógyfürdő téren, a színpad és a Szabadics VIP sátor mellett.

A helyszínen figyeljétek a nevezéssel kapcsolatos eligazító táblákat, a helyszíni nevezők és az előnevezők a Nevezési központban két külön blokkban lesznek. Mindkét terület tovább lesz bontva a távok szerint, a távokon belül az előnevezők pedig asztalonként a vezetéknevük kezdőbetűje alapján. Kérjük, mindenki figyelje a táblákat és a megfelelő sorba álljon, meggyorsítva ezzel a rajtszám átvételt. Ha másik sorba állsz be, ott nem fogjuk tudni odaadni a rajtszámodat, ezért könnyítsd meg mindkét fél dolgát és nézd meg a függelékeket, mielőtt sorba állsz.

Akinek bármilyen problémája van a nevezésével (nincs a listán, nem látjuk hogy befizetett, átnevezne, stb.) kérjük fáradjon a Problémás/VIP nevezés pultokhoz.

Mindenkinek javasoljuk a pénteki vagy szombati rajtszám átvételt, így a vasárnapi indulás előtt közvetlenül már nem kell ezzel foglalkozni és vélhetően a sorban állás is kisebb lesz ezeken a napokon. Idén, az eddigiekkel ellentétben nem a rajtszám jogosít ingyenes belépésre a fürdőbe, hanem a karszalag, amit ahhoz adunk! Kérnénk, hogy erre figyelj, amikor kinyitod a rajtcsomagod, mert nem tudjuk pótolni!

FIGYELEM: A fürdő belépő a strandbelépésre jogosít a beltéri fürdő használatára nem! A fürdőbe 06.21., 22. vagy 23-án, de csak egy napon és egyszeri belépésre jogosít! Későbbi időpontban nem érvényesek a belépők.

Menü