Indul a nevezés a 2020-as Mapei Tour de Zalakarosra

 

Új weboldallal, új támogatókkal, kibővült expo területtel és a későbbiekben folyamatosan bemutatásra kerülő sok érdekes meglepetéssel várja a kerékpározás rajongóit a MAPEI Tour de Zalakaros  2020. június 19-21. között, ahol a Spirit Auto – ŠKODA maratoni táv (137 km), a Villtek 60 km-es országúti középtáv és a 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi túra (14 éven aluliaknak ingyenes az indulás) megszokott útvonalain tekerhetnek a bringások a három napos zalai kerékpáros fesztivál zárásaként és csúcspontjaként vasárnap.  / FOTÓGALÉRIÁK kedvcsinálónak a 2019-es eseményről ITT/

Szombaton, azaz június 20-án a négy vagy öt fős céges csapatoknak 2020-ban is a Szabadics Ride Company Challenge lesz a kihívás, szintén 33 km-es távon, a korábbiaknál jobban felbővített rajtcsomaggal és exkluzívabb díjkiosztó vacsorával.

A gyerekeknek szintén szombaton rendezik az izgalmas körpályán, több korcsoportban a Zobori Kid’s Ride by Kross versenyt, a nevezés minden  korcsoportnak INGYENES, a rajtszámmal pedig grátisz látogatható a Zobori Kalandpark is.

Az összes futam rajtcsomagjának közös pontja, hogy a nevezők INGYENESEN látogathatják meg a zalakarosi élményfürdőt a teljes hétvége során egy alkalommal.

A 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros futamaira az internetes előnevezés elindult az esemény megújult, még könnyebben áttekinthető és modernizált weboldalán, ahol útvonal térképek, rajtcsomag információk  és mindegy egyéb korábbi archív elem is elérhető. Nevezésnél javasoljuk mindenkinek a leggyorsabb és legegyszerűbb módot, a bankkártyás online fizetést.

A különböző futamok programjai és kiírásai:

További elérhetőségek:

– E-mail: info@tourdezalakaros.hu

– Facebook: www.facebook.com/tourdekaros

– Web: www.tourdezalakaros.hu

Menü