Indul a nevezés a 2021-es MAPEI Tour de Zalakarosra, új maraton pályával

Zalakaroson belül új versenyközponttal, kibővült kerékpáros expóval és egy, az eddigieknél még hosszabb és nehezebb maratoni távval várja a kerékpározás rajongóit a MAPEI Tour de Zalakaros 2021. szeptember 24-26. között. A Spirit Auto – ŠKODA Országúti Maraton (137 km), a VILLTEK Teljesítménytúra (60 km) és a Karos Spa Kis-Balaton Családi Bringatúra (33 km) (14 éven aluliaknak ingyenes az indulás) útvonalain tekerhetnek a bringások a három napos zalai kerékpáros fesztivál zárásaként és csúcspontjaként vasárnap. A közép és hosszútávosok rajtcsomagjaiban ezúttal egyedi MAPEI Tour de Zalakaros ajándéktárgyak kapnak helyet, míg a rövidtávon túrázóknál marad a jól bevált emlékpóló.

A különböző futamok programjai és kiírásai:

FOTÓGALÉRIÁK kedvcsinálónak a 2020-es eseményről ITT.

Szombaton, azaz szeptember 25-én a négy vagy öt fős céges csapatoknak 2021-ben is a Szabadics Ride Company Challenge céges időfutamverseny lesz a kihívás, 36 km-es távon a Kis-Balaton körül. A versenynap exkluzív környezetben, díjkiosztó vacsorával zárul a Hotel Mendanban.

A gyerekeknek szintén szombaton rendezik izgalmas körpályán a zalakarosi termáltó partján, több korcsoportban a Zobori Kid’s Ride by BIANCHI gyerekversenyt, a nevezés minden korcsoportnak INGYENES.

Az összes futam rajtcsomagjának közös pontja, hogy a nevezők INGYENESEN látogathatják meg a zalakarosi élményfürdőt a teljes hétvége során egy alkalommal.

A 2021-as MAPEI Tour de Zalakaros futamaira az internetes előnevezés elindult az esemény weboldalán, ahol útvonaltérképek, rajtcsomag-információk is elérhető. Az előnevezés esetén már csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, mindkét fél dolgát megkönnyítve a banki átutalást (és az ezzel járó jelentős mennyiségű adminisztrációt) eltöröltük.

További elérhetőségek:

– E-mail: info@tourdezalakaros.hu

– Facebook: www.facebook.com/tourdekaros

– Web: www.tourdezalakaros.hu

Menü