Skip to main content

Szabadics Ride Company Challenge 2023

Nagy örömmel tájékoztatunk Titeket, hogy a Szabadics Ride Company Challenge híre a határokon túlra is eljutott, ugyanis a 113 km-re fekvő Križevci városából látogattak el hozzánk a helyi kerékpáros verseny szervezői, hogy többet megtudjanak településünkről és a MAPEI Tour de Zalakarosról.

Látogatásuk során elmondták, két csapattal is indulnak az idei Szabadics Ride-on és ha bírják szusszal, másnap az egyéni távok egyikén is próbára teszik magukat.

Granfondo Križevci 2023

Az általuk szervezett kerékpáros verseny a GranFondo Križevci 2024, mely egy igazán izgalmas tekerés gyönyörű horvát tájakon át. A 103 kilométeres megmérettetés még a tapasztalt kerékpárosok számára is igazi kihívás, mert a Kalnik hegység útjain hosszú emelkedők várnak rájuk. Lehetőség van egy rövidebb, 73 kilométeres útvonal megtételére is, de aggodalomra nincs ok, ezen is van elég emelkedő az országúti kerékpározás szerelmeseinek.

Ha szeretnétek bemelegíteni magatokat a Szabadics Ride-ra és a MAPEI Tour de Zalakarosra, tudjatok meg többet a 2024. június 2-án megrendezendő GranFondo Križevci 2024-ről! A részletekért kattintsatok ide!