Már egyedi edzéstervet is vehetsz a MAPEI Tour de Zalakaroshoz

Új termékkel jelentkezik a MAPEI Tour de Zalakaros, a hazai maratonok közül elsőként az indulóknak készített speciális edzésterv segítheti felkészülésüket a június 23-án sorra kerülő eseményre. Célunk, hogy az amatőr és hobby kerékpárosok számára is elérhető legyen egy edzésprogram, mely  tudatosan felépített, személyre szabott és biztonságos, valamint felkészíti őket eseményünk 60 vagy 137 km-es távjára. Ne „csak úgy” tekerj, csináld okosan és az eredmény nem marad el!

Az edzéstervet kizárólagos edzéstervező partnerünk, Simon Balázs készíti. Balázs korábbi országúti válogatott versenyző, ma pedig kerékpáros testpozíció optimalizálással foglalkozik és edzőként készít fel teljesítményorientált amatőröket különböző maratonokra/versenyekre.. Ügyfelei nagyrészt hobbi kerékpárosok, akik munka mellett készülnek akár nemzetközi megmérettetésekre is, azaz pont olyanok, akik a MAPEI Tour de Zalakaros indulóinak tömegét is alkotják.

Igyekszem a hobbi bringások számára olyan edzéstervet kialakítani, ami garantálja fejlődésüket ugyanakkor egyensúlyban marad a mindennapi munkával és a hétköznapokkal. Célom, hogy a szabadidős kerékpáros – többnyire rendszer nélküli – tekerését rendszerbe foglaljam. Nem feltétlenül kell többet kerékpározni de fontos, hogy a nyeregben eltöltött idő minőségi legyen. Edzéstervemmel nem egy nagy elvárásokkal teli, profi edző-sportoló kapcsolatot kínálok. Szeretném megmutatni, hogy milyen rendszerben érdemesebb edzeni és egy adott napra, hogy tudod magadból kihozni a maximumot!

Az edzésterv egy 16 hetes programból áll, március 4-én indul! Az edzésterv időbeosztásában, intenzitási zónákban (pulzus) és célokban is személyre szabott! Választható heti 3, 4 vagy 5 edzés. A heti edzésidő 4-10 óra között mozog. Az edzéstervvel eredményesen  felkészülhetsz a középtáv (60 km/ 350 m szint) illetve a hosszú (Hosszú: 137 km / 880 m szint) távú futamra is.

A tervhez mindenképp szükséges, hogy rendelkezz pulzusmérő órával. Az edzéstervet a piacvezető edzésnaplózó szoftverében, a Trainingpeaks-ben kapod. Ide kattintva meg tudod megnézni, hogy az órád kompatibilis-e a szoftverrel.

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz és idén tudatosan készülsz az ország egyik legnépszerűbb kerékpáros eseményére akkor várunk! Ne habozz, készüljünk fel együtt, tudatosan!

Az edzéstervet havi bontásban kapod melynek ára 6000 Ft/hó. (4 hónapra bruttó 24 000 Ft) és a nevezési oldalunkon megvásárolható ITT.  FIGYELEM: A nevezési rendszerbe be kell lépned (akkor is ha már korábban beneveztél) kitölteni a kapcsolattartói és versenyzői adatokat, majd a kapcsolattartói űrlap alatt a Versenyek fülön belül lenyitod a MAPEI Tour de Zalakaros 2019-es és alul az Egyéb menüpontban tudod kosárba rakni az Edzéstervet.

Az edzésterv díjának kiegyenlítése után (fizetheted átutalással vagy bankkártyával is), Simon Balázs felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden, innen már csak vele fogsz az edzéstervvel kapcsolatban kommunikálni.

Jelentkezési határidő: február 28.,  csütörtök.

[button link=”http://tourdezalakaros.hu/nevezes” color=”blue” size=”large” stretch=”” type=”flat” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”shake” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”center” class=”” id=””]Szeretnék edzéstervet kérni a MAPEI Tour de Zalakaros országúti maratonra![/button]

Akik szeretnének rövidebb edzéstervet, mert nem tudnak február 28-tól valamilyen oknál fogva csatlakozni, azok kérjük írjanak emailt az info@tourdezalakaros.hu címre.

Menü