Skip to main content

Mint minden esztendőben, úgy az idén sem maradhatott el a MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros verseny hivatalos sajtótájékoztatója, melyre 2024. április 19-én a Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros konferenciatermében került sor.

Az eseményen a szervezők visszaemlékeztek a tavalyi versenyt kísérő szélsőséges időjárásra és tapssal köszönték meg a részvételt azon kollégáknak és versenyzőknek, akik az eső, szél és hideg ellenére ott voltak a 16. MAPEI Tour de Zalakaroson.

Szponzori tekerés 2024

A sajtótájékoztatón beszédet mondott a Teker Sportiroda Kft. ügyvezetője, aki a MAPEI Tour de Zalakaros főszervezője, Karádi Szabolcs, a verseny névadó szponzorának, a MAPEI Kft. ügyvezetője, Markovich Béla, a Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke, dr. Princzinger Péter, a Szabadics Zrt. elnöke, Kovács Tamás, illetve a családi bringatúra névadó szponzora, a Hotel Karos Spa**** képviseletében Galambos Péter vezérigazgató-helyettes.

A Balasport által a sajtóeseményről készült összefoglaló ide kattintva érhető el.

A hivatalos eseményt követően a résztvevők egy közös, vezetett tekerésre indultak a Kis-Balaton körül, majd a Madárvártánál a szervezők egy kellemes hangulatú bográcsebédre invitálták a vállalkozó szellemű bringásokat.

Bográcsebéd a Madárvártánál