Skip to main content

Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk olyanokkal megosztani a kerékpározás élményét, akiknek erre valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőségük.

A MAPEI, a Teker Sportiroda és a Holnapocska Tábor együttműködésében szeretnénk megrendezni 2019 szeptemberében a Mapei – Holnapocska Kerékpáros Élménytábort hátrányos helyzetű gyerekek számára.

Ahhoz azonban, hogy minél több gyereket tudjuk meghívni a TE támogatásodra is szükségünk van!

Hogyan áll össze a támogatás?

  • online nevezéskor (vagy akár utána, attól függetlenül is) 250 vagy 500 Ft értékben tudsz támogatójegyet vásárolni – ezt teljes egészében a tábor finanszírozására fordítjuk
  • minden fizetéssel járó nevezés után 100 Ft automatikusan megy a tábor támogatására
  • a Szabadics Ride – Company Challenge céges indulói, vagy bármelyik Mapei Tour de Zalakaros futamon induló cég támogatását is örömmel fogadjuk (ez esetben adókedvezményt is biztosítani tudunk – részletekről lejjebb)
  • a Mapei Tour de Zalakaros hétvégéjén különböző meglepetés-akciók során is szeretnénk további támogatást összegyűjteni.

Mi a közösen átélt élmények erejében hiszünk – éppen ezért lelkes támogatóink segítségével egy valódi élménycsomagot szeretnénk összeállítani a tábor résztvevőinek:

  • a Zalakarosi Gyógyfürdő élményfürdője vendégül látja a táborozókat
  • a Yanko’s Bike kerékpárokat biztosít a gyerekeknek a bringás programokra
  • a Teker Egyesület lelkes tagjai pedig a Kis-Balaton körüli kalandozásra kísérik el őket – természetesen kerékpáron

Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson és minél több gyereket tudjunk meghívni, elsősorban anyagi támogatásra van szükségünk!

Minden 20.000 Ft-tal, ami összejön a támogatásokból további 1 gyermeknek tudunk egy szuper tábort rendezni! Úgyhogy szó szerint, minden támogatás – még a legkisebb is – számít!

Kérjük, segíts nekünk, hogy minél több gyerekkel megismertethessük a kerékpározás örömét!

Ha esetleg cégként szeretnéd támogatni a kerékpáros élménytábort, a támogatás után adókedvezményt vehetsz igénybe. Ez esetben közvetlenül a Holnapocska Nonprofit Kft.-nek juttatod a támogatást, amely a velünk kötött megállapodás alapján a Mapei – Holnapocska Kerékpáros Élménytábor finanszírozására köteles ezt felhasználni. Természetesen örömmel kürtöljük világgá, hogy cégetek támogatta kezdeményezésünket!

(Ha e módon szeretnél támogatni minket, csak küldj egy e-mailt az info@tourdezalakaros.hu -ra és mi rögtön felvesszük Veled a kapcsolatot)

És mit is tervezünk a Mapei-Holnapocska Kerékpáros Kalandtáborban?

A Kalandtábor helyszíne a Holnapocska Tábor, amely a játékokkal teli zalaszabari Zobori Élménypark területén helyezkedik el – Magyarország egyik legnagyobb és legtöbb attrakcióval rendelkező tematikus parkjában.

A táborokat támogató szervezetek és cégek mellett a Zobori Élménypark a belépőjegyeiből származó profit egy részét térítésmentes gyermektáborok finanszírozására fordítja.

HOLNAPOCSKA TÁBOR – “MOSOLY MINDEN NAP”

Hitvallásunk, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk. Mindezt hogyan tesszük? Élményekkel, kalandokkal, és a közösség erejével.

Mapei-Holnapocska Kerékpáros Kalandtábor

PROGRAMTERV

1. nap 2. nap 3. nap
Érkezés Reggeli Reggeli
Szállás elfoglalása,

ismerkedés

BALATONI HULLÁMVASÚT CSAPATVERSENYEK

EREDMÉNYHIRDETÉSE

KALANDKOMMANDÓK

KIALAKÍTÁSA

Csapatok

szerveződése

ÉLMÉNYPARK PROGRAM

 

… és közös ünneplés
Ebéd Ebéd Ebéd
MINDENT A KIS-BALATONRÓL

Kerékpártúra a Kis-

Balaton házhoz

Tudj meg minél többet

a Kis- Balatonról!

– Kvíz

– Legyen a csapatod

kabalafigurája kedvenc

kis- balatoni állatod

KIS-BALATONI

KERÉKPÁROS KALAND

Horgászat

Madár megfigyelés

Kis-Balatoni piknik

 

Hazautazás
ÉLMÉNYPARK PROGRAM

 

Vacsora Vacsora
Tábortűz

Szalonnasütés

Tábortűz

Disco

Mapei Tour de Zalakaros

Teker Sportiroda