Új, még kényelmesebb helyszínen a MAPEI Tour de Zalakaros nevezési központja

Ezúton is értesítünk Titeket, hogy a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros nevezési központja új helyre költözik. Egy szuper, nagy méretű, fixen telepített sátorban leszünk 2020. szeptember 25-27. között, mely ellenáll mindenféle időjárási körülménynek.

A nagysátor a Zalakarosi Fürdő területén belül áll, megközelíteni a termáltó melletti nagy száraz csúszda felől lehet. A fürdő kapuja nyitva lesz itt, a fürdő külső strandrészlege egyébként már nem üzemel a versenyhétvégén. Ne feledjétek, hogy a rajtszámátvételkor komplex fürdőbelépőjegyet kaptok, mely 2020.09.25-27. napokon ingyenes belépésre jogosít a fürdőbe.

Amennyiben autóval érkezel, parkolni a Gyógyfürdő téri (lásd a térképen) vagy a Sport utcai Tour de Zalakaros parkolókban tudsz. A parkolás egyébként egész Zalakaroson belül ingyenes. A Gyógyfürdő tértől (és Tourinform irodától) nyilak és táblák vezetnek majd le a nevezési sátorhoz, mely kb. 2 perces séta a központtól. Amennyiben kerékpárral jönnél a rajtcsomagodért vagy a helyszínen szeretnél nevezni, közvetlenül a sátorig le tudsz gurulni aszfalton, és a sátor mellé telepített kerékpártárolóban tudod hagyni a kerékpárt, amíg nevezel.

A nevezési sátor közvetlen közelében nagyméretű WC blokk és zuhanyzó is van. A nevezési sátorhoz nagyon közel esik a termáltó és az ott lévő játszótér, így a család apróbb tagjai parkos területen várhatják meg játszva, amíg átveszed a rajtcsomagot. Sőt, a gyerekeknek még egy extra ajándékkal is készültünk! A nevezési sátor mellett INGYENESEN lesz használható kis elektromos autókkal a KRESZ park, szombaton egész nap 10-19 óra között és vasárnap 10-12 óráig (korosztály: 3-14 évesek).

Az előnevezők a rajtcsomagok átvételi időpontjairól, a helyszíni nevezők pedig a helyszíni nevezések lehetőségéről az adott futam kiírásaiban találnak meg minden információt a www.tourdezalakaros.hu Kiirás/Program, menüpontjában.

Menü