Skip to main content

Szeptember 24.-én három napra Zalakarosra érkezik a Giro d’ Italia első és egyetlen olyan rózsaszín trikója, melyet magyar versenyző hordott.

A rendkívül értékes mezt, maga a sportoló, Valter Attila hozza, aki a Tour de Zalakaros idei díszvendége lesz és az egész hétvégét az eseményen tölti. A történelmi mezt minden érdeklődő megtekintheti majd a teljes rendezvényhétvége során kiállítva a Karos Korzó nagyszínpadán.

Ezen kívül Attilával a következő időpontokban találkozhattok:

2021.09.25., szombat:

  • 14.00-15.00 között: dedikálás a Spirit Auto – Skoda standján a Karos Korzó Bike Expo területen
  • 17.30-18.00: a Zobori Kid’s Ride by Bianchi gyerekverseny eredményhirdetésén a Karos Korzó nagyszínpadon, ahol Attila adja át a díjakat, ezt követően pedig a gyerekek tehetnek fel neki kérdéseket
  • 20.00: A Szabadics Ride céges csapatverseny díjkiosztó gáláján

2021.09.26.,vasárnap:

  • 10.30: A Spirit Auto – Skoda 137 km-es országúti maraton rajtjánál
  • 16.30: A rendezvényt lezáró tombola sorsoláson  a Karos Korzó nagyszínpadon, ahol Attila adja át majd a szerencsés nyertesnek a tombola fődíjat, a 819.000 Ft értékű Giant karbon országúti kerékpárt

„Óriási dolog, hogy egy magyar kerékpáros háromhetes körversenyen napokig viselhette az összetettben élen álló kerékpárosnak járó mezt. Erre korábban még sosem volt példa, sporttörténelmi siker! Szeretnénk ennek jelentőségét hazánk legnagyobb létszámú országútis eseményén még tovább erősíteni, elsősorban a gyerekek és fiatalok felé egy követendő példát állítani. Nem titkolt célunk az sem, hogy az elkövetkező években egy nagy nemzetközi sorozat egyik állomásává fejlesszük a Tour de Zalakarost, ehhez pedig szükségünk van sztárokra is. Nagy büszkeség nekünk, hogy egy ilyen sikeres sportoló elfogadta meghívásunkat és együtt tölthetünk vele egy szezonzáró hétvégét Zalakaroson!” – mondta a nagy bejelentés kapcsán Szilasi László, versenyigazgató.

További információ és nevezés a futamokra: www.tourdezalakaros.hu